Gość oleko65350 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 wiem ze to nie aryma aprylis ale moj kumpel tak soie zrobil i chcialem to umiescic czytalem post nizej wiem czym grozi takie malowanie sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 oleko65350 popracuj nad ortografią albo dla ułatwienia zainstaluj FireFoxa ze słownikiem PL. A co do efektów pracy to pozostawię to bez komentarza... tak będzie lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 że się tak wyrażę... o ja pierd*** człowieku weź się lepiej za hodowlę jedwabników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 lepiej te 2h poswiecilbys na picie piwa efekt bylby lepszy niz to. Ta tarcza wyglada jakbys wzial wiaderko i polal farba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 jakie tarcze ziom?! Przecież kolega wyraźnie napisał że to "malowanie bembnów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 jakie tarcze ziom?! Przecież kolega wyraźnie napisał że to "malowanie bembnów"A przepraszam cale zycie sadzilem, ze to jest tarcza...moj bład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 zawsze można się czegoś nauczyć- od tego jest nissan power team :-) ja chce zobaczyć jak ta farba się zajara od temperatury :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 ja chce zobaczyć jak ta farba się zajara od temperatury puszka serey 8zł No co Ty? Taka super farba się nie zajara Ona poprstu zejdzie Jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 wszystko można spartolić, nawet w dwa popoludnia po pracy od 18 do 20. Ciekawe jak to teraz będzie hamować, chyba na żółto :diabel: A przepraszam cale zycie sadzilem, ze to jest tarcza...moj bład bo to są tarczowe bębny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 serio opierdoliłeś tarcze? [ Dodano: Pią 17 Kwi, 2009 01:32 ] wiertarka ze szczyyszczarka spotkanie tego przyrządu z tarczą też nie napawa optymizmem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Haha szczyyszczarka ciekawe jak wygląda.Dobra, przestańmy się z oleko65350 nabijać bo go trafi jak odp. przeczyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oleko65350 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 nie spoko dzieki z komentarze mam dyslekcje kolego jeden i drugi i nie bede nic instalowal bo tak jest lepiej farba ni8e zeszla dla waszej wiadomosci samochód sie nie zapalil a to byla tylko przymiarka jak to bedzioe wygladac zeby to pozniej zrobic lepiej ale macie niezly powód do zbity ok :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 samochód sie nie zapalil a to byla tylko przymiarka jak to bedzioe wygladac zeby to pozniej zrobic lepiej ale macie niezly powód do zbity ok kolego oleko65350 - Ty chyba jeszcze nie wiesz chyba co zrobiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oleko65350 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 sorki ale teraz ja sie troche posmialem wybaczcier niemoglem sie powstrzymac ten temat mozna usunac [ Dodano: Pią 17 Kwi, 2009 14:27 ] ma takie same felgi jak ja w oplu i myslalem ze dodam zdjecia co i jak i co wy na to ale jz wiem wszystko wybaczcie pierwszy i ostatni raz taki9 zarcik : :kosci: D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 oleko65350, my chcemy wiecej :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oleko65350 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 powiem tak farba niezeszla nie z czarniala auto sie nie zapalilo jest ok a wiecej moze innym razem!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi