Gość kazzak Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Witam Problem polega na tym, że próbowałem podłączyć sterownik centralnego zamka pod kierunkowskazy. Chciałem się wpiąć we wtyczkę od świateł awaryjnych. Nie wiedząc pod jakie przewody mam się wpiąć próbowałem to sprawdzić (sposobu nie podaje bo był głupi) no i niestety poszło jakieś zwarcie. Kierunkowskazy mi działają, ale jak podłączyłem wtyczkę to już awaryjne nie reagują. Sprawdziłem bezpiecznik od awaryjnych Nr15 wg instrukcji, jest dobry... Co mogłem jeszcze spalić, zepsuć grzebiąc i robiąc zwarcie we wtyczce od świateł awaryjnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Byc moze przekaznik ci padl i kabelek zasilajacy molg sie przepalic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.