cezzar1 Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 (edytowane) 21 godzin temu, Nissanqq2009 napisał: Allegro Osram za 302zl za 2 sztuki i obawa, iż może to być chińska podróbka jakaś. Kupiłem takie za 120 zł za szt., akurat do innego auta-D1S, Osram Original Xenarc. Wszystko wyglądało jak oryginał, ale weryfikacji oryginalności na stronie Osrama nie chciały przejść. Odesłałem więc i otrzymałem zwrot pieniędzy. Kupiłem potem takie same z prywatnego źródła, po 70 zł/szt i tu jest już wszytko ok. 21 godzin temu, Nissanqq2009 napisał: ze Philips i Osram to słaba jakość i ze oni od lat stosują j sprzedają D2R firmy AMIO No tu pojechali po bandzie 21 godzin temu, Nissanqq2009 napisał: Czy posiadanie spryskiwaczy reflektorów ma wpływ na wybór żarówki ? Nie. Osobiście mogę polecić osram oryginal xenarc. W tanie i nieznane marki nie warto iść. Mają dużo mniejszą trwałość. Co do qq, to są jeszcze fabryczne palniki, nie wymieniam bo lampy świecą świetnie, trawę wypala Ale są też LEDy do jazdy dziennej od nowego. Edytowane 23 Kwietnia 2021 przez cezzar1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borek11498 Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 W dniu 23.04.2021 o 09:17, cezzar1 napisał: Kupiłem takie za 120 zł za szt., akurat do innego auta-D1S, Osram Original Xenarc. Wszystko wyglądało jak oryginał, ale weryfikacji oryginalności na stronie Osrama nie chciały przejść. Odesłałem więc i otrzymałem zwrot pieniędzy. Kupiłem potem takie same z prywatnego źródła, po 70 zł/szt i tu jest już wszytko ok. Możesz podrzucić to źródło na żarniki w tej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 (edytowane) https://pl-pl.facebook.com/marcin.skrzypek.560 Zapytaj, może ma jeszcze. Kosztowały 80 a nie 70, pomyłka. Edytowane 28 Kwietnia 2021 przez cezzar1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi