Gość QQdCI Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Witam! Mam od pewnego czasu problem mianowicie : Gdy samochód stoi w garażu jest sucho, kluczyki wyjęte ze stacyjki, znajdują się w środku położone obok na fotelu, samochód samoczynnie wydaje odgłos odryglowania zamka i pali się w środku światełko w podsufitce tylko że kierunki nie mrygają tak jak to bywa przy otwieraniu samochodu. Czyli odgłos identylko taki jak byśmy otworzyli qq i znów wcisnęli przycisk otwierania, tyle ze kierunki się nie zapalają. Zauważyłem to ostatnio jak sprzątałem garaż i patrzę a tu nagle pykpyk" i swiatło się w srodku zapala ??? Co to może być pomocy !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość taszar Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Witaj Jakiś czas temu była akcja serwisowa w QQ dotycząca chyba kolumny kierowniczej, chyba samowłączających się świateł i właśnie jakiegoś modułu który samoczynnie odblokowywał zamki w samochodzie (o ile dobrze pamiętam - niech mnie ktoś poprawi jeśli było inaczej). Radziłbym od razu wizytę w serwisie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kola Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 A nie jest tak, że QQ po ok. 2 minutach zamyka sam drzwi (funkcja dla zapominalskich), jednak tu okazuje się, że zamknąć ich nie może, bo uaktywnia się zabezpieczenie przed zatrzaśnięciem kluczyka w środku. Może trafiłem kulą w płot, a może byłem blisko - spróbuj zostawić auto bez kluczyka w środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.