nemo Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 mam zamiar założyć klime do swojej micry K11 2001 r,ale jestem nie bardzo kumaty w tych sprawach musiałbym sie zdac całkowicie na jakiegos uczciwego mechanika,może byscie cos doradzili,patrząc po waszych nickach najbliżej mnie jest na forum kolega Fidel24,to tylko zdrugiej strony Babiej Góry, a,tak w ogóle czy warto do tego rocznika rozmawiałem z jednym specem od klimy i mi odradził powiedział że koszt to około 2000 tys PLN a może i więcej,prosiłbym o jakieś wskazówki,no bo latem jest duszno,a otwieranie szyb to kurcze gotowe przeziębienie,będe wdzięczny za rady sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mystic Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 mam zamiar założyć klime do swojej micry K11 2001 r,ale jestem nie bardzo kumaty w tych sprawach musiałbym sie zdac całkowicie na jakiegos uczciwego mechanika,może byscie cos doradzili,patrząc po waszych nickach najbliżej mnie jest na forum kolega Fidel24,to tylko zdrugiej strony Babiej Góry, a,tak w ogóle czy warto do tego rocznika rozmawiałem z jednym specem od klimy i mi odradził powiedział że koszt to około 2000 tys PLN a może i więcej,prosiłbym o jakieś wskazówki,no bo latem jest duszno,a otwieranie szyb to kurcze gotowe przeziębienie,będe wdzięczny za rady sugestie odswiezam temat... czy ktos z sukcesem zalozyl i moze wylistowac co dokladnie trzeba nabyc jesli chodiz o klime? nosze sie zamiarem dokupienia i zamontowania klimy w aucie z rocznika 1998. dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi