MARTI Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 wymieniał ktoś kiedyś szybę?? gdzie nie dzwonie nowych niema, a używanej nie chcę bo się rozwarstwiają i pękają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 ja wymieniałem i dostałem ją bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RFX Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Też wymieniałem i również nie miałem problemu. Wprawdzie było to 5 lat temu, ale myślę, że z tym nie powinno być gorzej teraz. Szybę miałem z firmy Jaan -znajdziesz namiary w sieci. Nie wiem jaką mają sieć dystrybucji, ale napisać maila czy zadzwonić i zapytać zawsze możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slimaktlen2 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 ja wymienialem w tamtym tygodniu 490zl calosc minus urwany spryskiwacz ,patalachy ze szczecina z ulicy 26 kwietnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertes Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 W Poznaniu nowa biała 440 zł. z montażem, zielonkawa 460 a z pasem górnym 480. Wydaje się że najtańszy punkt w Stolicy Wielkopolski jest na Górczynie ul. Kordeckiego 38 "Jurpol" pytałem trwa to 3 godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kubex Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 My kupowalim w Antoninku k/Poznania 330zł ale bez montażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertes Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Kolego, daj dokładniejszy adres Antoninka ! Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilgozdalski Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Kolego, daj dokładniejszy adres Antoninka !Dzięki. witam. mam taką szybe, kontakt 511 939 999 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kubex Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 to chyba ten nr 61 8705942 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.