DezMond Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Panowie macie jakis dobry preparat, cos o wlasciwosciach gumy, ktory mozna by polozyc pod plastikowe badziewie od elektrycznych szyb i ten pseudo podlokietnik, tak zeby calkowicie pozbyc sie denerwujacego trzerzszczenia przy mocniejszych kickach ??? I tak zeby bylo w razie czego, mozna zdjac bez problemu wyjej wymienione elememnty??? Myslalem o silikonie, ale jego zapach drazni mnie na tyle, ze nie jestem w stanie wytrzymac, paru dzionkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kolega Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 silikon po pewnym czasie odparuje z reguły jest to max 12 godz. a jeszcze są maty silikonowe. jak masz stosować silikon to staraj się go nie stosować na elementy metalowe bo ponoć przyśpiesza korozję. są dostępne jakieś środki uszczelniające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 znaj jakas uszczelkie cos podobnego co np. masz przy dzwiach tylko o mniejszych rozmiarach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Ja całe plastiki wykleiłem mata TYTAN, a kumplowi matami Bool standard i cisza. Polecam również paste tłumiącą APP, Dietz lub Brax(najlepsza). Jeżeli nie są to głośne trzaski, to jest spray tłumiący SinusLive. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DezMond Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Wlasnie czegos takiego mi potrzeba jak te pasty tlumiace, tylko problem w tym, ze to troche kosztuje, 1,5kg 150zl, a ja moze potrzebuje 0,2kg, trzeba bedzie poszukac dobrze czy nie sprzedaja w jakis mniejszych opakowaniach. [ Dodano: Czw 23 Kwi, 2009 18:27 ] Znalazlem cos takiego http://www.budujesz.pl/produkt/3669?utm_so...tm_content=3669 moze sie akurat nada a cena zdecydowanie atrakcykcyjniejsza. Jak to nie pomoze to trudno sie mowi, bedzie trzeba zainwestowac 150zl [ Dodano: Wto 19 Maj, 2009 16:39 ] Powiem szczerze, ze to cudo za 10zl sprawdza sie, niewielka ilosc wystarczy zeby pozbyc sie nieprzyjemnych odlgosow plastikow. Tyle, ze schnie dlugo, nawet 24h przy czym opary nie sa najzdrowsze dla organizmu, ale spelnia pokladane w niej nadzieje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek_1983 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Wlasnie czegos takiego mi potrzeba jak te pasty tlumiace, tylko problem w tym, ze to troche kosztuje, 1,5kg 150zl, a ja moze potrzebuje 0,2kg, trzeba bedzie poszukac dobrze czy nie sprzedaja w jakis mniejszych opakowaniach. Najlepiej namów jakiegoś koleżkę i uświadom mu że potrzebuje i powinien kupić a jak mu zostanie to zaproponuj żeby Ci trochę kopsnął bo jak zobaczyłeś że u niego się sprawdza to i Tobie się kapka przyda hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.