Gość ZIELooNY Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Witam. Jakiś czas temu miałem problem z nawiewem. Z waszą pomocą udało mi się problem rozwiązać. Problem tkwił w spince która nie trzymała linki do regulacji ogrzewania. Poprawiłem ją i wszystko grało- do czasu. Problem powrócił i dziś oglądnołem tę spinkę, i troszkę różni się od spinki na drugiej lince, nie wiem czy tak ma być, czy poprostu pękła i dla tego przestała trzymać linkę i nie da się jej zapiąć. Wiecie może gdzie taką spinkę można nabyć ?? jak wogóle tego szukać (ja nazywam to spinką, ale to jest takie małe metalowe "coś") Z góry dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 w serwisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość logis Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zamiast spinki można zastosować plastikową opaskę zaciskową.Mam tak u siebie zrobione od 2 lat i lepiej trzyma niż ta metalowa spinka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZIELooNY Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Qrde dzięki za taki prosty, ale zajefajny patent. Wszystko narazie działa. A i dwie dyszki w kieszeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.