Gość geloN15 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 malo przydatny jest ten schowek ale ja tez nie mam tam zadnego zamkniecia pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mapeciontko Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 za***isty jest na puyszke bulita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ulenka Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 No i się rozczarowała ze od strony kierowcy w osłonie przeciwsłonecznej nie ma lusterka :DDDDDD głos kobiecy ponownie też się rozczarowałam, poprzednie autko jakim śmigałam było wyposażone w lusterka po obu stronach, ale takie zmyślne, zamykane jak mi się uda zrobc lustereczko w N15 to dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha jr Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 jak mi się uda zrobc lustereczko w N15 to dam znac Z wersji angielskiej od strony pasażera (czyli naszej kierowcy) w osłonie przeciwsłonecznej powinno być lusterko... Tylko raczej nie zamykane... Też coś chciałem z tym zrobić bo moją panią denerwuje że nie ma podświetlenia... W Omedze B są fajne lusterka w osłonkach zamykane i podświetlane Trzeba przeszczep zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Virgo_ Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Fajne też są w Volvo S/V70 z pierwszego wypustu (od 1997 do 2000). Tylko nie wiem, czy nie za duze do Almerki by byly.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi