Gość dr slawooo Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Będę prawdopodobnie zamawiał zesta body kit do murano firmy pandora .Koszt całego zestawu to kokoł 8000 zł bez kosztów transporu z japoni do gdyni w skład zestawu wchodzi przedni zderzak ,listwy progowe oraz dokładka do tylnego zderzaka do wyboru dwie wersje na dwie rury oraz normalne .Moje pytanie dotyczy tego czy ktos może z was muranomaniaków byłby zainteresowany takim zestawem wtedy może uda się wynegocjowac lepszą cenę i pewnie koszty transporu były by niższe (jutro będę wiedział jak to wygląda) podaję link jak te elemęty wyglądają http://www.pandora-inc.com/aero-parts/niss...front-view.html . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 8000 k to troche przesada:) zresztą jak założysz body kit to musisz zainwestować w felgi i obniżenie troche muranca:) a to daloby razem koszt +/- 16000:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr slawooo Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 BESEL przyjacielu w felgi i tak miałem zinwestowac bo chciałem miec 2 komplety jeden na zimę a drugi lato ale czyż nie warto aby murano tak wyglądało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 nawet nieżle to wygląda. choć nie podobają mi sie te czarne nakładki na lampy i te czarne fele:) ja bym osobiście tyle nie wydal na auto:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanista Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 musze sie zgodzić ze wygląda fajnie ale z drugiej strony BESEL_, ma racje. do tego pewnie dojdzie jeszcze koszt lakierowania -bo nie wierze ze odcienie będą pasowały do siebie - chyba ze masz lakier w idealnym stanie. ale jak to mowią " w tym szaleństwie jest metoda" :diabel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Masa Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Będę prawdopodobnie zamawiał zesta body kit do murano firmy pandora .Koszt całego zestawu to kokoł 8000 zł bez kosztów transporu z japoni do gdyni w skład zestawu wchodzi przedni zderzak ,listwy progowe oraz dokładka do tylnego zderzaka do wyboru dwie wersje na dwie rury oraz normalne .Moje pytanie dotyczy tego czy ktos może z was muranomaniaków byłby zainteresowany takim zestawem wtedy może uda się wynegocjowac lepszą cenę i pewnie koszty transporu były by niższe (jutro będę wiedział jak to wygląda) podaję link jak te elemęty wyglądają http://www.pandora-inc.com/aero-parts/niss...front-view.html . Witam dr slawooo probowalem skontaktowac sie z firma pandora ,wyslalem kilka meili lecz bez odpowiedzi. Jestem ciekaw w jaki sposob skontaktowales sie z ta firma i czy zamowiles ten zestaw. Ja jestem zainteresowany wylacznie przednim zderzakiem i brewkami na przednie swiatla. Orientujesz sie jaki jest koszt tych dwoch rzeczy? Prosze o odpowiedz i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Witam dr slawooo probowalem skontaktowac sie z firma pandora ,wyslalem kilka meili lecz bez odpowiedzi. Jestem ciekaw w jaki sposob skontaktowales sie z ta firma i czy zamowiles ten zestaw. Ja jestem zainteresowany wylacznie przednim zderzakiem i brewkami na przednie swiatla. Orientujesz sie jaki jest koszt tych dwoch rzeczy? Prosze o odpowiedz i pozdrawiam. tu masz brewki:D http://allegro.pl/item815535912_brewki_lightbrows_nissan_murano_oryginalne.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Masa Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 tu masz brewki:D http://allegro.pl/item815535912_brewki_lightbrows_nissan_murano_oryginalne.html Dzieki BESEL ,ale mi chodzi o cos innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr slawooo Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Witam dr slawooo probowalem skontaktowac sie z firma pandora ,wyslalem kilka meili lecz bez odpowiedzi. Jestem ciekaw w jaki sposob skontaktowales sie z ta firma i czy zamowiles ten zestaw. Ja jestem zainteresowany wylacznie przednim zderzakiem i brewkami na przednie swiatla. Orientujesz sie jaki jest koszt tych dwoch rzeczy? Prosze o odpowiedz i pozdrawiam. witam cię napisz napriw slawekmrow@yahoo.pl to dam ci wszyskie namiary i ceny może razem zrobimy zakupy ponieważ nadal szukam kogoś do wspólego zamówienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.