Gość samir Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 jak w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kolega Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 1 kW = 1,3596 KM mała różnica Można spotkać też oznaczenie bhp (lub BHP), jest to Brake Horse Power - moc uzyskana na hamowni; wartość ta może być minimalnie większa od rzeczywistej mocy wyjściowej. 1KM=0,9863 HP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 zdecydowanie 100kW o ile nie lepiej, zależy od parownika. Lepiej przedobrzyć niż dobrać za mały bo będzie kicha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kubek Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 A ja się podłącze do pytania ponieważ szykuje mi się zmiana parownika i zastanawiam się czy nie kupić takiego do 140kW(190KM) w planach jest też Blos co wy na to??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Polecam LPG.info.pl fajne forum pierwsze z brzegu fachowcy ale nie tak wyrozumiali modzi jak u nas ... nie kieruj się mocą jaką wypisują bo to czasem nie prawda np KME silVer do 240 270 KM nie radzi sobie z 200 KM poczytać a wieksza moc wcale nie przeszkadza,,, parownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kubek Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 ja mam na oku Lovato więc to chyba nie jest zła firma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.