Gość michałTT Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Witam serdecznie, mam pytanie czy istnieje możliwość liftingu nissana 280 konnego do 313? Czy lepiej ładować kase w inne mody które jeszcze bardziej zwiększą moc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Witam, Mało prawdopodobne... Czytałem że silnik najnowszej wer. 313KM ma prawie 80% nowych części, np podwójny kolektor dolotowy a w wer. 287KM masz pojedynczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alanos Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Podobny przyrost osiągniesz na plenum spacer skunk2, wydech przelotowy ze sportowym katem i jakis dedykowany dolot np K&N .Może jeszcze lekkie wałeczki nismo. a jak chcesz jezdzic tak to już zestaw turbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 No różnica jeszcze lepsza niż w przypadku mojego sunnego z SR16VE (188KM i ok. 15,3 na ćwiartkę) i Adama co ma SR20VE (203KM i ok. 13,9 na 1/4mili) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.