Gość waldekpl Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Może ktoś podać wymiary tego łożyska? Szukałem na forum, ale jakoś nie znalazłem. Cała piasta jest za droga jak dla mnie... Na pewno ta informacja będzie pożyteczna dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Asahi Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 hmmm może sie mylę ale z tego co wiem całą piastę sie wymienia, nie wiem czy jest możliwość wymienić same łożysko. Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waldekpl Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Gdzieś czytałem, że da się to zrobić... a po co przepłacać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Riki Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 wymieniamy całą piastę ja kupilem na allegro za 100 uzywaną do P11, działa aż miło http://allegro.pl/search.php?string=piasta...c=0&order=p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janko65 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Chyba się zgodzę, że wymienia się całą piastę. Sam będę musiał za jakiś czas ją wymienić. Mechanik powiedział że puki mi to nie przeszkadza mogę jeździć, ale piastę wymienić trzeba z lożyskiem. Może i da się wymienić samo łożysko ale efekt może być krótkotrwały i jak to się mówi skórka za wyprawkę. :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.