Gość Fiejas Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Witam wszystkich serdecznie. Własnie nabyłem pewną czarną ślicznotkę. A dzisiaj mocno się zmartwiłem. Kiedy samochód stał na parkingu z włączonym silnikiem (ok 10 min) nakapała pod nim mała plamka oleistej substancji. Jakby troszkę rozwodnionej. Kiedy silnik jest wyłączony nic się nie dzieje. Jutro chcę podjechać do ASO Balauna i zorientować się cóż to takiego ale moze ktoś się czegoś domyśla...czy zaboli to portfel? Co sądzicie o Ballaun jako serwisie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nazca Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 niezależnie czy czarna czy w innym kolorze ta ślicznotka- jeżeli miałeś włączoną klimatyzację to ten wyciek to skroplona woda- 100%. Czyli nie przejmuj się, naturalne. Jakbyś spojrzal od spodu, to zauważyłbyś małą rurkę odprowadzającą wodę. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fiejas Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Dzięki za pocieszenie Ale klima była włączona raptem przez chwilę. A później kiedy jechałem bez klimy było podobnie po zatrzymaniu kilka kropel czarnej oleistej substancji. Mam jednak nadzieję, ze to woda z klimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.