Gość dziki1983 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Mam pytanie co do pompy wody zaczęła mi przepuszczać wodę -zrobiła się nie szczelna Kupiłem nową oryginalną ale teraz jest problem. Jak ją wymienić nie rozbierając łańcuszka rozrządu ??? jest jakaś możliwość tego zrobienia? Czy muszę rozebrać rozrząd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 sciagnij serwisowke. tam jest napisane jak zmienic pompe od A do Z. odpowiedajac na pytabie o nie musisz rozbierac rozrzadu. wystarczy poluzowac napinacz i wykrecic pompe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maxi-Dyla Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Tutaj masz opisane http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=45536 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.