Gość lukasz87 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Ehh panowie rozkładam ręce już opowiem wam w skrócie . Na początku roku padł mi reduktor przy popie ( tak mówił mechanik zgarnął za to 900pln ) no i wszystko okej , aż do dziś ehh więc zaprowadziłem mu autko niech zrobi i zobaczy za 2 dni jadę po autko Pan meches mówi zrobiony wsiądź się przejedz odpaliłem auto depnołem i i i i nic ;| mam może ze 100km albo i nie mam i teraz problem jest taki , że obiawy są takie same jak w tedy gdy meches wymienił sam reduktor tlyko teraz mi pwoiedizal , że wymiana jego nie ma sensu bo to sie powtórzy a w tedy nie ;| bo po co mówić jak można zarobić tak? ehh dodam , że jestem z Płocka i był to Pan z Maszewa ( musiałem to napisać Panie meches ) moje pytanie brzmi tak ponieważ kazał mi kupić nową pompę : jak , gdzie za ile i czy warto? A drugie pytanie to takie filozoficzne hmm bo jak już "muszę" wymienić pompę to może pasuje jakaś inna która łatwo hmm to względne pojęcie heh podniosła by moc auta przez chipa może ktoś coś kombinował z Was ? Naprawdę jestem dość zdenerwowany więc przepraszam za chaotyczny opis ale naprawdę to auto jest dla mnie zmorą i pytam Was o rady . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 kolego a możesz wyjąć tę pompę, spakować i wysłać? Mój dobry kumpel ma zakład gdzie naprawia pompy, i renówki zajmują mu większość czasu, sądze że naprawa będzie duuuużo tańsza niż 900zł ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz87 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ehhh właśnie jeździłem po sklepach i odwiedziłem nissana również i mnie załamali o tuż w sklepach strasznie ciężko im się ją szukało w INTER CARSIE Pan powiedział mi , że jest to silnik francuski heh no i też nie mógł jej znaleźć w końcu powiedział , że 4 tysiące pln w nissanie było już lepiej regeneracja ok 3,5 tysiąca + roczna gwarancja jeśli bym chciał nową to już ich nie ma jest tylko ta sama "nowsza" czyli pewnie już bez wady za 7tysięcy heh hmm Panowie czy kupować czy regenerować i za rok mieć to samo ? Powiem szczerze , że jestem już głupi może macie jakiegoś porządnego mechesa w okolichach Płocka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość serwis Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ja bym się najpierw poważnie zastanowił czy faktycznie jest to pompa i co dokładnie w tej pompie. Nigdy nie ma tak, że zepsuła się cała pompa, tylko jakiś jeden jej element. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość plewo Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 witam mam almere 1,5 dci i też mam coś z pompą, zaznacze że juz raz wymieniałem, teraz sa objawy troche inne niż tamtym razem , jest problem z odpaleniem,na wolnych obrotach strasznie szarpie a kiedy załącze klime szarpanie przechodzi , sam nie wiem co mam z tym zrobic , każdy fachowiec stwierdza co innego, może miał ktoś podobny problem i jest w stanie mi coś doradzic Pozdrawiam [ Dodano: Wto 28 Kwi, 2009 19:19 ] a może to wina świec albo wtrysków ,sam już nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek N16 2,2 Di Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Ah te diesle szkoda gadać normalnie skarbonka bez dna :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość plewo Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 dokładnie co z tego że mało pali jak ciągle coś sie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martib Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 kolego tez jestem z Płocka mialem podobny problem tylko ze w Di, tylko ze u mnie do tego doszedl immobiliser [ spreparowany samochod do sprzedazy byl - ale to inna bajka ], prawdopodobnie bylem u tego samego magika co Ty i powiedzial mi ze jedynie do wymiany pompa wtryskowa - koszt 2,2 tys zl, oczywiscie na uzywana i nie wiadomo co kupisz i na ile Ci starczy. Odpuscilem i dostalem kontakt do magika z Bronoszewic k. Płocka ( wiecej info na PW jesli chcesz ). Facet naprawde ogarniety i przyklada sie do roboty, bo nawet jak naprawa pompy nie rozwiazala mojego problemu ( nie palil rano ) to zalatwil kumpla ktory dokonczyl jego robote i jestem teraz w pelni zadowolony z jego uslug... takze goraco go polecam. Facet jest jednym z najlepszych pompiarzy w Polsce i ma naprawde dobry sprzet... ale niestety kolejka do niego nie jest krootka. Mam nadzieje ze Ci pomoze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.