B 52 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 (edytowane) Mieszkałem na Starch Włochach teraz koło Pruszkowa pewnie spotkamy się na jakimś dynoday lub wyprawie do kina jak bede miał chwilkę to zapodam jakiś fajny pomysł ostatnio dyno day popsół śnieg... Witam, to może ja zaproponuje spocik w celu porównania osiągów. Chcę porównać mój wózek z innym ponieważ jakoś wydaje mi się, że ten automat strasznie zamula. Jeżeli jest tak jak piszę powyżej to Kuba możesz mieć trochę Roboty przy nim. Pozdrawiam Edytowane 10 Lutego 2010 przez B 52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgaz Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 (edytowane) Coobcio fajny pomysł zapodałeś(faktycznie ciekawy był by art w GT poszukam może w UK ktoś pchnie używki) ale ja zbieram na VE a co do wałków to znalazłem w sieci info o Almerce z takimi modami: jwt s3r cams lenso 17" debadged wind deflectors KnN filter ss autochrome 421 header resonated decat (standard will be suplied) longlife 2.25" cat back polished TB short shifter with cut shaft, momo alloy nob and leater surround xtd 9lb lightened flywheel BC coilovers nismo AFPR xtd stage 4 spurng clutch kit (NEW) Wykresiki: Edytowane 10 Lutego 2010 przez pgaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Nie strojone, wałkami nie kręcone a 171KM wyszło przy czym zwrócić uwagę trzeba że przy grzebaniu SR20 powyżej 160KM to wachy brakuje Pewno z tych modów co pan ma 180KM do osiągnięcia, jakby do tego dodać kolekotr ssący z P10 Low Port to było by bardzo ciekawie + dużo więcej Nm. Tak czy siak jak tylko na wałki S3r, kolektor SSAC 4-2-1 i wydech 2,25 bardzo fajny wynik. No wczoraj zamiast starego brudnego papierowego filtra wjechał na pokład K&N i auto wreszcie zaczęło brzmieć należy i straszyć pieszych na przystankach autobusowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scribler Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 No kurcze w końcu jakiś dźwięk jest opony T1R dziś wleciały na pokład wóz od razu odzyskał swoje prawdziwe życie jak kobieta się przejechała dziś z nowym filtrem i oponami po wale 160 km/h to aż chciała więcej ale trzeba było hamować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 No auto przez ostatnie dni zostało srogo odmulone Jak tam trakcja na T1R - pasuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scribler Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Oczywiście że pasuje nie ma porównania do tych co miałem wielkich kobył lepią ładnie samochód idzie jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RooS Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Oczywiście że pasuje nie ma porównania do tych co miałem wielkich kobył lepią ładnie samochód idzie jak burza Fajna alma. Jeżeli to nie tajemnica to jaki rozmiar T1R zanabyłeś i po jakich pieniądzach? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scribler Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 (edytowane) Fajna alma. Jeżeli to nie tajemnica to jaki rozmiar T1R zanabyłeś i po jakich pieniądzach? Pozdrawiam. rozmiar 15" 195/50 a skąd je mam to od Coobcia w garażu u niego leżały i się marnowały to mu dałem na dobre piwo A tak wygląda na letnich oponach no i nowy filtr powietrza K&N pod machą czuć różnicę z filtrem i oponami że samochód od razu się lepiej odpycha Edytowane 27 Marca 2010 przez scribler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 hehe zgrabnie zrobiłeś to mocowanie filtra coby nie obijał się w komorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snepoon Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Chętnie zobaczyłbym jakiś film jak to się odpycha:D mody modami ale pilnuj też blachy bo widać ze korozja przy kielichach już wyskakuje a szkoda takiego miłego dupowozu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scribler Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Tą dziurę to ja niechcący jeszcze zrobiłem bo była malutka a chciałem zobaczyć czy coś tam jest ale to jest mały pikuś teścia mam blacharza i lakiernika więc nie muszę się o nic martwic a wóz oczywiście zadbany jest postaram się nakręcić jakiś film jak będzie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łasic19 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 dzięki to mocowanie to tak na szybkiego wymyśliłem ale zdaje egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scribler Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 (edytowane) Filmik jak się odpycha moja Almerka na oponach T1R 195/50/15 1 próba wygląda tak : 1 próba Tutaj 2 próba wydaję mi się że lepiej wyszła niż 1 : 2 próba Edytowane 27 Marca 2010 przez scribler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 No idzie idzie do tego miło buczy ale wiesz czas już skończyć z tym budżetowym tuningiem i na wakcje zafundować sobie wałkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scribler Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 No wiem wiem, na wakacje na pewno będą wałki może uda się wcześniej jak będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Filmik jak się odpycha moja Almerka na oponach T1R 195/50/15 1 próba wygląda tak : 1 próba Tutaj 2 próba wydaję mi się że lepiej wyszła niż 1 : 2 próba Nieładnie tak cisnąć auto na zimnym silniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scribler Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Nieładnie tak cisnąć auto na zimnym silniku Nie było na zimnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Na filmikach widać co innego, ale mniejsza o to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scribler Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Bo mi wskaźnik od temperatury lata niestety... Coobcio też już widział ale nie stwarza to żadnych problemów w samochodzie i dobrze się rozgrzewa i chłodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Aaaa spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scribler Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Czasami działa normalnie to zależy od tego jaki ma dzień Alemrka a jak szaleje to wtedy czekam aż się na chwilę zatrzyma na pewnym punkcie albo spokojnie albo buta mu oczywiście jeżdżę powoli jak na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Hehe się podlansuje że nauczyłem się robić tabelki w HTML no i zebrałem wszystkie dane odnośnie mojej dawnej dobrze wspominanej Almerki w jedno miejsce: http://sumo.boo.pl/?p=102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość podj Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Hehe się podlansuje że nauczyłem się robić tabelki w HTML no i zebrałem wszystkie dane odnośnie mojej dawnej dobrze wspominanej Almerki w jedno miejsce: http://sumo.boo.pl/?p=102 Coobcio walnąłeś się na limiterze. Nie to żebym się czepiał ,ale rzuca się w oczy . Ps.Sorry za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scribler Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Papuga, ten sam kolor, te same felgi i opony Niech prędkość będzie z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi