Gość smyndrok Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Witam!! Mam oto taki problem: rozpierwiastkowalem gaznik na atomy, zamontowalem go z powrotem do kolektora i nie moge sie z nim teraz dogadac, a mianowicie faluja mi caly czas wolne obroty (przedzial ~500 - ~1500) czego, gdzie szukac? pomocy! Z gory dziekuje[/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Mam oto taki problem: rozpierwiastkowalem gaznik na atomy Odważny jesteś jak się za to bierzesz. zamontowalem go z powrotem do kolektora i nie moge sie z nim teraz dogadac, a mianowicie faluja mi caly czas wolne obroty (przedzial ~500 - ~1500) czego, gdzie szukac? A no właśnie,lepiej go nie ruszać.Nawet gaźnikowcy podchodza z rezerwą do napraw. Co do objawów : pewnie gdzieś jest niesczelność,łapie Ci lewe powietrze.Przejrzyj co tam skladałeś i może znajdziesz przyczynę. Jak nie to wina w złym złożeniu gaźniczka. Powodzenia PS. Na przyszłość , uzywaj szukajki ,jest sporo tematów o DS-ach i falowaniu obrotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość smyndrok Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Jak juz to nie odwazny tylko nieswiadomy Jutro go jeszcze raz rozbiore, a moze wiesz czym gaznikowcy kleja poszczegolne sekcje?? Bo zadnych reperaturek czy uszczelek kupic sie nie da... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość donn_primerra Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 wez no wraż foty tego gażnika. . a nie ma tam czasem jakiegos podciśnieniowego rególatora wolnych obrotów???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.