hape222 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Wow, a Warszawie śniegu już nie ma Czekam na efekt doświadczenia. A czarne uszczelki ... na pewno da się dostać. udało się komuś coś zrobić z tym gwizdem ja mam almere 3D n15 i z rok temu pojawiły się gwizdy z okolic lusterka po stronie kierowcy przy prędkości powyżej 110km/h poobklejałem uszczelkami samoprzylepnymi te okolice, a szumy pozostały gdzie jest problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Borofik Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Temat rzeka... szara/srebrna taśma uniwersalna ( nie zostaje po niej klej ) 1. zaklej drzwi taśmą wzdłóż słupka i dachu aż do końca drzwi 2. tak samo szybę boczną do drzwi równolegle do górnego zaklejenia. wsiąć od strony pasażera i heja... jak przestało to walczysz z drzwiami i szybą jak nie to szukamy dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi