Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[T30] Dywaniki pod wymiar

Gość Vite

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Czy ktoś z Was kupował dywaniki welurowe pod wymiar na allegro? Macie jakieś doświadczenia w tym temacie ? Warto?

Albo może wiecie gdzie można je kupić w Łodzi?

pozdrawiam

Vite

Kupowałem dywaniki na allegro za jakieś tam 70-80zł. Samo wykonanie w miarę ok. Na boku napis nissan. Co do rozmiarów i spasowania: pasują, choć na moje oko mogły by byc większe i lepiej dopasowane w zakamarki. Są jakby to powiedzieć dość uniwersalne. Mam znajomego, który ma co prawda inne auto, ale dywaniki gumowe z przodu ma fajnie wywinięte do góru i ładnie przylegaja na boki. Nie ma szans aby zabrudzić auto.

W porównaniu z kształtem oryginalnych gumowych to najbardziej odpowiadają te

i można je uznać za punkt wyjściowy (jeśli chodzi o kształt)

http://moto.allegro.pl/item607666365_dywan...do_07_haft.html

bo te to już wesoła twórczość własna:

http://moto.allegro.pl/item619559705_produ...x_trail_sz.html

chociaż pewnie też się zmieszczą .....

bo te to już wesoła twórczość własna:

http://moto.allegro.pl/item619559705_produ...x_trail_sz.html

chociaż pewnie też się zmieszczą .....

No własnie te kupiłem. Jakość ok., ale te wymiary to mnie średnio się podobają. Jak dla mnie za małe.

Z drugiej strony nie wiem czy następnym razem nie pójdę w gumy. Pod względem praktyczności nie mają sobie równych. Mieszkam na obszarze, gdzie chodników nie widziono, więc wyobraźcie sobie jak takie welury musza wyglądać.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Gość x-trail user

witam, dywaniki kupisz w Łodzi w ADASZO.pl Wybór duży i jakość też ok. Ja zamawiałem przez internet ale wiem, ze sklep jest właśnie w Łodzi. Pozdrawiam

Kupowałem dywaniki na allegro za jakieś tam 70-80zł. Samo wykonanie w miarę ok. Na boku napis nissan. Co do rozmiarów i spasowania: pasują, choć na moje oko mogły by byc większe i lepiej dopasowane w zakamarki. Są jakby to powiedzieć dość uniwersalne. Mam znajomego, który ma co prawda inne auto, ale dywaniki gumowe z przodu ma fajnie wywinięte do góru i ładnie przylegaja na boki. Nie ma szans aby zabrudzić auto.

Dywaniki na dokladny rozmiar tyle tylko ze bez zaczepow kupicie w Lodzi na:

www.adaszo.pl - przysylaja do domu, ceny przystepne, kupowalem welurowe i gumy - ja jestem zadowolony

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...

Jeżeli chcesz mieć dywaniki idealne pod wymiar najlepiej zrobić je samemu, znalazłem kiedyś artykuł w AUTO ŚWIECIE na ten temat i tak zrobiłem. Zależało mi najbardziej na dywaniku do bagażnika X-a,bo dostepne były tylko gumowe, które wyglądają siarowato. Zrobiłem szablony papierowe, poszedłem do KOMFORTU, wybrałem wykładzinkę w super przecenie bo była to resztka i miły Pan w cenie 8PLN za metr wyciął i obszył dywaniki dokładnie według szablonów,czekam jeszcze tylko na zakupione na Allegro stopery, żeby dywaniki się nie przesuwały. Koszt całkowity 150 PLN, za cały komplet, na lato super a na zimę wrócę do gumiaków bo są praktyczniejsze, pozdr

Ja jak zamawiałem dla klubu z logo klubu to wyszły 70 zł / kmpl
, Możliwe, zależy jaką wykładzinę wybrałeś, poza tym zauważ, że bagażnik w X-sie jest większy niż wszystkie dywaniki do niego razem do kupy wzięte. Pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...