Gość jarki Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witam czy ktoś bardziej obeznany :/ mógłby mi powiedzieć czy uszczelka pokrywy zaworów w GA14DE jest taka sama jak w GA14DS? Mogę takową zakupić ale ani ja ani sprzedający nie jesteśmy pewni co do kompatybilności. Oryginalne oznaczenie części to: 13270-73C10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merid Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 No wiec tak uszczelki sa dwie do twojego silnika: -> 13270-73C10 -> 13270-73C20 Zabardzo nie wiem czym to sie rozni ale w silniku: -> GA16DE -> GA16DS występuje ta sama uszczelka, wiec bez zadnych obaw kupowal ją. Moja rada to isc do ASO pokazac dowod rejestracyjny a oni ci juz dadza dobra uszczelke do twojego samochodu a po drugie lepiej kupic w ASO ktora jest naprawde troszeczke droższa ale bardziej wytrzymała chyba ze nie masz na tyle pieniedzy to kup zamiennik albo silikon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarki Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 No to bardzo sie cieszę bo kupiłem ją. Tak się dobrze składa że jest oryginalna za małe pieniądze. Ja dałem 20 zł a w ASO chcą 90. Dzięki za zainteresowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.