Gość putbill Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Brakuje mi podlokietnika tz klapki tej zamykajacej, czy ciezko ja zakupic po dawalem ogloszenia i naszrotach patrzylem ale nie ma, czy to taki wielki problem, chce tylko sama zaslepke a nie caly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mlody666 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 A w oryginale była u Ciebie? Wiele modeli ma tam własnie samą dziurę (często nawet te lepiej wyposażone). Jeżeli nie było jej w oryginale to podejżewam ze jedyną metodą jest dołożenie uniwersalnej z alledrogo. Gdzieś już ten temat był nawet na forum poruszany (były nawet fotki jak taki dokładany wyglada) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Lepiej poszukać na alledrogo i kupić podlokietnik z angola, podzwonić popytać się. Oryginalny 100 razy lepiej wygląda niż zastępcze schowki za 40zł. Sam w tamtym roku kupowałem, trochę pokombinowałem z mocowaniem i trzyma się do tej pory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 W swojej N15 mam ta klapkę ale na podłokietnik to ona się średnio nadaje jest za nisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość putbill Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 tak kupilem auto z salonu bo bylo samochodem pokazowym na tamte czasy, potem jezdzil nim jeden gosc i oddal do salonu w rozliczeniu i teraz jest u mnie , wiec jak pisze Mlody666 moglo nie byc jej w oryginale, tak dokladnie chodzi mi o ta przykrywke bo widac tam otwory do jej zakladania dokladnie 4, ona jest chyba na wcisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sargoszyygy Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 http://www.allegro.pl/item619421354_orygin..._n15_f_vat.html ale ja podziękuje, ja mam urwany ten zawias plastikowy i odpada górna część podłokietnika, jak gdzieś znajdę tę popierdółkę to będę szczęśliwy, ale 160 nie koniecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha jr Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Też miałem urwany zawias, zamontowałem w jego miejsce metalowy i jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sargoszyygy Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Też miałem urwany zawias, zamontowałem w jego miejsce metalowy i jest ok Ale udało się żelaźniaku coś dobrać żeby dziurki pasowały czy trzeba wiercić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha jr Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Ja akurat wziąłem co miałem w domu Trochę rzeźby z tym było ale działa Dla chcącego nic trudnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.