Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N15] podlokietnik

Gość putbill

Rekomendowane odpowiedzi

Brakuje mi podlokietnika tz klapki tej zamykajacej, czy ciezko ja zakupic po dawalem ogloszenia i naszrotach patrzylem ale nie ma, czy to taki wielki problem, chce tylko sama zaslepke a nie caly.

A w oryginale była u Ciebie? Wiele modeli ma tam własnie samą dziurę (często nawet te lepiej wyposażone). Jeżeli nie było jej w oryginale to podejżewam ze jedyną metodą jest dołożenie uniwersalnej z alledrogo. Gdzieś już ten temat był nawet na forum poruszany (były nawet fotki jak taki dokładany wyglada)

Lepiej poszukać na alledrogo i kupić podlokietnik z angola, podzwonić popytać się.

Oryginalny 100 razy lepiej wygląda niż zastępcze schowki za 40zł.

Sam w tamtym roku kupowałem, trochę pokombinowałem z mocowaniem i trzyma się do tej pory ;)

tak kupilem auto z salonu bo bylo samochodem pokazowym na tamte czasy, potem jezdzil nim jeden gosc i oddal do salonu w rozliczeniu i teraz jest u mnie :D , wiec jak pisze Mlody666 moglo nie byc jej w oryginale, tak dokladnie chodzi mi o ta przykrywke bo widac tam otwory do jej zakladania dokladnie 4, ona jest chyba na wcisk.

Gość sargoszyygy
Też miałem urwany zawias, zamontowałem w jego miejsce metalowy i jest ok :D

Ale udało się żelaźniaku coś dobrać żeby dziurki pasowały czy trzeba wiercić?

Ja akurat wziąłem co miałem w domu ;) Trochę rzeźby z tym było ale działa :) Dla chcącego nic trudnego...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...