Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[K12] przewód hamulcowy

Gość 23edii

Rekomendowane odpowiedzi

mam przetarty przewód hamulcowy przedni lewy dokładnie. Jestem z Gorzowa Wlkp i nigdzie nie mogę go dostać, dzwoniłem do serwisu w Szczecinie i bagatela 250 zł masakra jakas za kawałek gumki. Może ktoś z szanownych użytkowników wie gdzie moge kupić jakiś zamiennik, ewentualnie od jakiegoś innego auta co by pasował, jaka jest długość przewodu i jakie gwinty. POMOCY

23edii, zadzwoń do :

P.H.U.NISSCAR Maciej Morzyński

85-734 BYDGOSZCZ

ul Boczna 14

tel./fax 052/342 53 25

0601 61-76-76

nisscar@wp.pl

Może coś Ci doradzą lub mają nawet lekko używany z rozbitka.Zawsze mieli cokolwiek potrzebowałem ja ,albo ktoś ze znajomych :D

23edii, Wejdź na Klub Nissan Micra ,może to co opisuje nuri na dole 15tej strony i na następnych ,odnośnie systemu firmy"Goodridge",coś Tobie pomoże.

Można w ten sposób poradzić sobie z wszystkimi giętkimi połączeniami układu hamulcowego.Przy takich cenach orginałów i braku dostępności wydaje się że jest to rozwiązanie idealne,tym bardziej że jest to system niezwykle wytrzymały i niezawodny,ponieważ stosowany w samochodach sportowych i rajdowych :one:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...