Gość 23edii Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 mam przetarty przewód hamulcowy przedni lewy dokładnie. Jestem z Gorzowa Wlkp i nigdzie nie mogę go dostać, dzwoniłem do serwisu w Szczecinie i bagatela 250 zł masakra jakas za kawałek gumki. Może ktoś z szanownych użytkowników wie gdzie moge kupić jakiś zamiennik, ewentualnie od jakiegoś innego auta co by pasował, jaka jest długość przewodu i jakie gwinty. POMOCY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 23edii, zadzwoń do : P.H.U.NISSCAR Maciej Morzyński 85-734 BYDGOSZCZ ul Boczna 14 tel./fax 052/342 53 25 0601 61-76-76 nisscar@wp.pl Może coś Ci doradzą lub mają nawet lekko używany z rozbitka.Zawsze mieli cokolwiek potrzebowałem ja ,albo ktoś ze znajomych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 23edii Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 :< niestety nic, a ja dalej w kropce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 moze tu: http://katalog.pf.pl/Lutynia/Bogusz-Edward...0B9530-m19.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Witam, a może tu: www.bogusz.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 23edii Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 dalej nic niestety, do k12 nie ma masakra :< :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 23edii, Wejdź na Klub Nissan Micra ,może to co opisuje nuri na dole 15tej strony i na następnych ,odnośnie systemu firmy"Goodridge",coś Tobie pomoże. Można w ten sposób poradzić sobie z wszystkimi giętkimi połączeniami układu hamulcowego.Przy takich cenach orginałów i braku dostępności wydaje się że jest to rozwiązanie idealne,tym bardziej że jest to system niezwykle wytrzymały i niezawodny,ponieważ stosowany w samochodach sportowych i rajdowych :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.