Gość wujek_trzcina Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Mas atakujemy wydechy w sobote? Wrzucilibysmy Twój na tydzien-dwa do mnie i pojechałbym z tym na hamkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mas Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Mas atakujemy wydechy w sobote? Wrzucilibysmy Twój na tydzien-dwa do mnie i pojechałbym z tym na hamkę. Jak już to trzeba by to przełożyć, pojechać i shamować i przełożyć z powrotem Musimy się zdzwonić w środę w ciągu dnia - nie wiem jeszcze czy w czwartek wieczorem znowu gdzieś nie wyjadę. Ostatnio ciężko mam z czasem, ale zobaczymy ja wyjdzie. A w ogóle to mógłbyś już wystrugać header i tylko wydech by był do przekładki Coobciu daj info na pw jak kosztowo i u ciebie czasowo było by z montażem ecu m III? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezeer Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Mas dzieki wielkie za info na teamt amorkow. Moje juz leza u Osy Powiedz mi czy dawales odboje jak w serii czy obcinales?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mas Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Mas dzieki wielkie za info na teamt amorkow. Moje juz leza u Osy Powiedz mi czy dawales odboje jak w serii czy obcinales?? zostawiłem seryjne i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi