Gość Zwierzu Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Witam, macie może wiedzę na temat Nissana Frontiera rok 1999 - usa ? Chodzi mi o to czy jest on w pełni zamienny z cześciami do navary/pickup d20 - europa? Szukam już dla siebie auta od 4 miesięcy i nic nie mogę znaleźć. Wreszcie trafiłem w coś co powiedzmy ze mi odpowiada ale pojawiły się pewne problemy i chodzi o to czy potem dostane czesci zawieszenia, jakies gumki nie gumki. Chodzi o to auto. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8477061 Warto sie w to ładować czy nie bardzo ? Bo Coś jest nie tak ze sprzegłem i prawdopodobnie skrzynią i stąd moje pytania. Dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość don_martinez Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Przebieg rzędu 13.000 km rocznie wydaje się intrygujący Co do dostepności części najprostrzym rozwiązaniem jest zaopatrzenie się w numer VIN i pozostałe podstawowe dane z dowodu rejestracyjnego i wizyta w jakiejś dużej hurtowni motoryzacyjnej. Tam posprawdzają Ci w katalogach co i jak, przy okazji zorientujesz się w rzeczywistych kosztach części bo sprzedający często mówią: "to kosztuje tylko 250" a później musisz dodać zero na końcu... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKmario Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 mam frontiera d22 z usa i roznia sie podzespoly od wersji euro, nie wszystkie ale sa roznice, zapewne podobnie bedzie z d21, ja czesci kupuje tutaj... http://www.courtesyparts.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zwierzu Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Podpinaliśmy go pod komputer i z silnikiem wszystko git. bardziej mnie martwi skrzynia i sprzęgło i ogólnie jak jest z cześciami do tego wynalazku. Jakiego typu cześci są inne MKmario ? 2.4 benzyna wychodzila w ogole na europe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibson74 Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Tak dla ścisłości. To auto z ogłoszenia to d22 przed liftingiem, a nie d21. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.