Gość Micra Potwór Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Witam.Koledzy mam pytanko odnośnie zwiększonego apetytu na paliwo.Zimą spalał do siedmiu(podobna jazda i te same osoby jeździły) .Natomiast w marcu wymieniłem olej( był jakiś minerał zrobiłem na nim 13 tyś).Wlałem Elfa mineralnego zaczoł nawet ładniej pracować(ciszej,równiej),ale z tego co wynika spala ponad 8 litrów.Czy to ma związek z wymianą tego oleju ?Może jakaś podpowiedź dzięki -pozdrawiam. Sory nikt nie miał takiego przypadku,a może powod jest w czym innym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 otaguj temat... bo jak tu wpadna złośniki moderatory to ci zrobia sprawdzales hamulce czy sie nie grzeja za mocno? jakie masz teraz lacki firma model i pelny rozmiar i jakie miales zima? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Micra Potwór Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Hamulce OK ale opony mam jeszcze zimowe (brak kasy).Jest w tym sens ,ale czy tak zwiększyłoby się spalanie?A o tych tagach to podpowiedz bo nie kumam.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Hamulce OK ale opony mam jeszcze zimowe (brak kasy).Jest w tym sens ,ale czy tak zwiększyłoby się spalanie?A o tych tagach to podpowiedz bo nie kumam.Pozdrawiam. Jak piszesz nowy temat to po lewej masz małe okienko i wybierz (K10,K11lub K12) Edytuj pierwszy post i zataguj temat :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 mozliwe ze teraz twoje laćki sie smarza i powoduja zwiekszone "lepienie" sie do asfaltu... jak z temperatura na wskazniku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.