Gość Nismo18 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Witam jestem tu nowy!Mam pytanie czy posiadacie fotki takowych przerobek,w piatek widzialem cos takiego i nawet dobrze to wygladalo,prosilbym o jakies fotki,z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 1 kwietnia był miesiąc temu, coś Ci się kolego pomyliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Peter Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 A co tam niby było przerobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nismo18 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 przednie lampy maska tylne zmieniona tylna klapa i ladny kolorek a ogolnie to byla stara p10(92 2.0slx) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Nikt Ci tu w takiej sprawie nie poradzi bo tu nikt takiej rzeźby sie nie podejmie. Ogólnie temat raczej do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Mam pytanie czy posiadacie fotki takowych przerobek to może Ty byś zrobił fotę jak to wyglądało? :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piter-urs Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chmielo Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 To nieprawda że z P10 nie da się zrobić P11. Da się zrobić! Ale słabe to będzie,oj słabe A jak ktoś chcę spróbować, niech robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nismo18 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 podchodzi to pod wioche,ale zaintrygowalo mnie to ja osobiscie,wole moja w oryginale:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilos210 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Ja też osobiście wole swoją Primerę w oryginale ale szczerze mówiąc to chciałbym zobaczyć taką "odmłodzoną P10" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wosovsky Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 sztuka dla sztuki, pieniążki na to są potrzebne niemałe (koszta części blacharskich, lakierowanie, spasowanie itd.) Sądzę więc, że i tak wyjdzie lepiej z kupieniem po prostu p11, ma się młodsze i wygodniejsze auto... no ale jak ktoś się nudzi... albo i myślę że tak jest w rzeczywstości- nie orientuje się w kosztach takiej fantazji... śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fago Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 ja nie wiem wogole po co stary, przerabiac p10 na p11 jak w sedanie p10 sa duzo ladniejsze pomimo tych wszystkich liftingów , wnetrze jednynie od p11.144 by sie przydalo ;D a na zewnatrz nic jej nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 wnetrze jednynie od p11.144 by sie przydalo ;D a na zewnatrz nic jej nie brakuje Mnie sie bardziej w P10 podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adallo Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Prosze bardzo odmłodzona p10 ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi