Gość ATARI Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Panie i Panowie dziś całkiem zgłupiałem, po sprawdzeniu nr VIN - JN1BCAN15U0005777 wyszło że mam GA 14DE pod maską a w dowodzie widnieje jak byk - 1597,00 cm oraz 66kw. Pomóżcie mi określić co napędza moje cudo Kolektor 73C. Przeguby i sprzęgło kupiłem oraz wymieniałem podając w sklepie że mam 1,6 i pasowało. Może mi ktoś podać jakiś sposób na określenie pojemności silnika bez hamowni, interwencji fachowca itp......jakiś tajemny znaczek w tajemnym miejscu opisujący typ silnika (może była przekładka a ja nic nie wiem na ten temat) Z góry dziękuję za pomoc. ps....dodam od siebie że 190 kmh już śmigałem nie wiem ile poleci na maxa bo miałem lekkie lęki cisnąć dalej a jeszcze troszkę pewnie by się dało (pomiar licznikowy oczywiście no i rzadko śmigam sam gdzieś dalej, żona pilnuje ), jeśli chodzi o start to Colt 1,4 czy Vectra 1,6 B zostają w tyle ... więcej testów nie robiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mlody666 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Wrzuć foto spod maski to ktoś na pewno CI odpowie na pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ATARI Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Jutro dam foto dziś już lekko ciemnawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Numer VIN do N15 znajdziesz jaki masz silnik (wychodzi 1.6 DE) Miejsce oznaczenia (pojemność silnika) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ATARI Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Hmm.....to dlaczego tu - http://www.autobaza.pl/ab/pl/web/productaa0100 wychodzi całkiem inaczej? Rano zbadam te miejsca na rysunku nr 2. Pięknie dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mlody666 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Hmm.....to dlaczego tu - http://www.autobaza.pl/ab/pl/web/productaa0100 wychodzi całkiem inaczej? Polskie rozkodowajki VIN'u często nadają się na szmelc. Lepiej wejść na ruską: LINK Dziś coś mi nie chce tam wejść wiec na bieżąco nie sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dmx81 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 dokladnie, sprawdzone na chyba kazdym nr vin - polska stronka pokazuje silnik 1.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Poszukaj numeru silnika. Jesli zaczyna sie od ga14 to 1.4 jesli ga16 to 1.6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomasz777 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 dfsf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.