Gość jarki Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 A ja mam pytanie czy ktoś próbował prostować pręt anteny. mam zgięty i nie chowa się do końca. jest to wogóle możliwe? Może podgrzać jakimś małym palniczkiem i próbować naprostować czy pozostaje tylko wymiana na nową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 mam na zbyciu antenkę od micry kompletną z rurka igielitową i kablem. Nalezy tylko wymienić plastik mocujący do N14, gdyż jest inny. Ktoś jest zainteresowany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sokens Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 bo niektóre radia nie działaja dopiki nie jest poprawnie podłaczona antena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli27 Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 bo niektóre radia nie działaja dopiki nie jest poprawnie podłaczona antena To nie tak poprostu niektóre radia ciągną mase z anteny i jeżeli jej dobrze sie nie zmasuje porostu nie bedzie działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sokens Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 dokladnie o to samo mi chodziło, bo w chyba nie ma innego powodu dla którego by sie tak miało dziac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chomziom Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Wie ktoś może jak zabrać się za wymiane anteny w N14 gdyż dodczas naprawy lakierniczej dachu ułamała się rurka igielitowa a plastik mocujacy jest polamany więc chciałbym całą antenę wymienic na nową. Nie mam pojecia gdzie sie to rozłancza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sokens Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 uzyj wyszukiwarki napewno było sam czytałem ale niewwiem gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość goclawianin Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 w dziale "zrób to sam" na stronie głównej nissanklub.pl jest opisana wymiana pręta anteny, jeśli to pomoże to polecam, zglądnij tam, a jesli nie to użyj wyszukiwarki, podejrzewam że o tym już było... pozdrooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi