Gość ArIoN Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Witam:) Kupiłem alme n16 2002 r. sedan przed FL. Chciałbym zmienic lapmy na te po FL jak również zderzaki przód-tył też po FL. Pytanie: czy to będzie pasowac do mojego modelu z przed FL? Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olej Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 ArIoN, a po co tak naprawdę chcesz zmieniać?? Przy sprzedaży auta ktos może nie uwieżyć że chciałeś zmienić wygląd i dlatego wymieniałeś np. lampy. Osobiście nie podobaja mi się te po FL i słyszałem wiele różnych opinii. Zastanów się co da Tobie ta zmiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DezMond Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 lampy z przodu i tylu da rade wymienic, po maly przerobkach, o zderzakach to nie wiem, zreszta zawsze mozna fotki strzelic, po zmianie i po dla ciekawskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.