Gość orange24 Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Witam wszystkich forumowiczow ..mam prosbe ,szukam porady ,,ostatnio mialem dachowanie navarka d 22 ,autko fikolkowalo 6 razy wiec kabina jest w fatalnym stanie jednak wszystko inne dziala.Prosze o podpowiedz co mam zrobic ,znalazlem na neci kabina do anglika w dobrej cenie ale niewiem jak to ma sie do przekladki , wszystkie czesci mam , bo jak pisalm rozwaona jest tylko kabina no a srodek i silnik oraz zawieszenie jest w porzadku. Slyszalem ze kabina sie trzyma na 8 srubach,moze wiecie kto ma sprzedac takowa najlepiej z kierownica z lewej stronie.Z gory dziekuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrol 260 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Kupuj z angola wszystko jest proste, przełożysz to w dwa dni, kiedyś miałem przyjemność zmieniać dach w D22, ale wtedy nie było tyle gratów w ofercie, kilka fotek z regionalnego forum jak to wyglądało -> http://tcs.null.pl/Forum/viewtopic.php?t=8407 , dziś szczerze by mi się tego nie chciało wstawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.