bobroy Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Od dłuższego czasu obserwuję dziwne zachowanie czujnika c.z. w drzwiach kierowcy. Przy dużej wilgotności powietrza zapala mi się dioda od centralnego zamka i świeci kilkanaście sekund i pali się światlem ciągłym. Gdy otworzę drzwi i je zamknę dioda gaśnie. Czy to coś ze stykami czujnika, czy czujnik już się wyeksploatował? Wystarczy przeczyścić styki, czy od razu go wymienić? Ile taki czujnik kosztuje? Oczywiście chodzi o ten w gumej harmonijce :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość heineken72 Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 mam to samo w p10 na 10 razy 9 działa ok ale czasem nie gasi światła w kabinie i trzeba jeszcze raz trzasnąć czyściłem styki i nie bardzo pomogło podobno pasuje w to miejsce wyłacznik od skody trzeba kiedyś wymienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobroy Opublikowano 15 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Od skody?! To dobra wiadomość, bo mam niedaleko do sklepu z gratami do skody :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.