Gość czwarty Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Witam to mój pierwszy posy.I nie chciał bym aby był ostatni dlatego postanowiłem zamontowac coś takiego.... http://allegro.pl/item619272542_blokada_za...utoryzacji.html Pytanie. Czy montował ktoś coś takiego. i czy możecie mnie oświecic gdzie wpiąc się w przewód od pompy paliwa żeby nie kolidował z np Check engin itp itd. Pozdrawiam P.S. myślałem o przewodach za przekaźnikiem pompy paliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jam Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 w instrukcji pewie bedzie ladnie opisane co gdzie i jak a wlacznik najlepiej zainstaluj sobie przy siedzeniu kierowcy przy szynie od fotela pod dywanikiem kolega tam mial i to jest swietne miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Cos to napewno da ja widzialem taki przy stacyjce po deska rozdzielcza tak pod zegarami i tez nie bylo widoczne i szybciej to sie chyba zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel2163 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 mam sposób na zabezpieczenie ale ujawnie go tylko na pw jak bedziesz chciał a cały koszt to ok 50 zyla i najwazniejsze nikt go nie znajdzie bo poprostu go nie widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.