Gość mrówa Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 dobrze ze ja kupilem 2 atrape i na niej trenowalem heheheh odradzam wpasowywac chromy z k11 po lifcie do tej z przed liftu :wink: ale k k10 moze sie da hehehhehe :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciej_u Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Dobrze ze to mowisz,bo ten wontek byl swego czasu poruszany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 htos musial sprawdzic dobrze ze atrapa wyszla mnie tylko 40 zł :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość duce Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Czyli co? Mrowa, masz do sprzedania tanio atrape do K11 po lifcie?? Do takiej mojej... :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.