Gość Zibi4424 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Mam krótkie pytanie:) czy w tym modelu znajduje się filtr kabinowy? a jak tak to gdzie?? Za półkę już zaglądałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 z tego co pamiętam jak kupowałem do primery to wg. katalogu pasował też do terano . W primerze filtr jest za schowkiem pasażera . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość domekgl Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Nie wiem jak w Terrano ale powinien pasować ten sam co do Primery.Poniżej link do instrukcji Filtrona poszukaj w ten sposób. http://www.filtron.pl//2005/downloads/instrukcja/1096k.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erp. Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Mam krótkie pytanie:) czy w tym modelu znajduje się filtr kabinowy? a jak tak to gdzie??Za półkę już zaglądałem:) witam jesli wersja terranka z klimą to filtr napewno jest jeśli bez no to nie ma a szukaj pod schowkiem pasażera trzeba go zdemontować i pod nim znajduje sie rura plastilowa tam powinien być... :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.