Gość rysuchom Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Witam ,mam pytanie ,czy zbiorniczek spryskiwacza szyb w wersji hathback jest inny jak w sedanie? Poszukuje do hatthbacka ale nie wiem jak wygląda.Może ktoś wrzuci fotkę lub opis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 przód ten sam i zbiorniczki takie same . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość żyzny Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 rysuchom, na pewno różnica będzie pomiędzy zbiorniczakmi w wersji z ksenonami i bez, do ksenonów jest większy i ma dwie pompki, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 zwykłe soczewkowe lampy tez miewają spryskiwacze, tak że nie jest to reguła że jak xenon to inny baniak i 2-wie pompki. Trzeba po prostu zobaczyć czy są spryskiwacze lamp czy nie i brać baniak pod taki model, a czy to sedan kombi czy Liftback to nie ma znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rysuchom Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Dzięki wszystkim , ale zadałem to pytanie bo nie działa spryskiwaczka tylnej szyyby.Zbiorniczek mój ma jedną pompkę i jeden króciec do wężyka na którym jest już wężyk podający płyn na przednia szybę.Wisi tam drugi wężyk ale nie ma go gdzie podłączyć?Dodam, że nie mam spryskiwaczy reflektorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość żyzny Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 rysuchom, w p11 wygląda to tak: http://www.allegro.pl/item629322665_primer...ryskiwaczy.html Jak naciskasz na włącznik spryskiwacza tylnej szyby to pompka działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rysuchom Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Dzięki żyzny.A co do pompki to czy naciskam tył czy Przód to sika tylko na przód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość żyzny Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 To wygląda na to, że chyba nie taka pompeczka W tych zbiorniczkach na allegro z pomki wychodziły dwie końcówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.