Gość devil-80 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Hej. Jak w temacie ,ucieka mi olej tym czujnikiem,czy może to być przyczyną większego spalania?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość serwis Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Dopóki jest olej w silniku, to wyciek oleju nie ma żadnego wpływu na to. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość devil-80 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Ok.I tak juz czujnik zakupiony,zauważyłem też ,że auto jest trochę zamulone być może ma to na to wpływ,albo filtr paliwa-też wymienię go bo nie wiem kiedy był wymieniany. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomkallo Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Moze jak ucieka olej, to szczatkowo ginie cisnienie, co moze mialoby jakis sens, moze... A tak to swiece i cala reszta, ale pewnie ci sie wydaje, ze muli:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość devil-80 Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Czujnik wymieniony i filtr paliwa również wydaje mi się teraz bardziej dynamiczny,ale przetestuje w niedziele na trasie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.