Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

radio

Gość Dardroz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dardroz temat byl juz poruszany np. tutaj:

http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=43877

http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=3175

http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=17831

Zapytaj Strazaka Sama czy przestroil swoje radio. Interesowal sie tym temetem, ale nie wiem czy w koncu to zrobil czy dal sobie spokoj.

Pozdr

Gość sir_Roberto

Jeżeli uzyskasz jakieś info o tym przestrajaniu daj znać na mag6@wp.pl. Też mam ten problem i nie znalazłem rozwiązania. jeszcze nie wiem jak się poruszać po tym serwisie ale jak mi się uda to się zgłoszę do tego Strażaka Sam'a

sir_Roberto, siemasz na forumie :-)

ja jutro na puławską podjadę i się dopytam jakie są możliwości - jak coś wybadam to dam znać

Gość Dardroz

Dowiedzialem sie tyle na temat radia ze nie ma mozliwosci przerobienia ,

w nowym murano jest z tym problem w starszym modelu mozna to zrobic

jesli ktos ma jakis sposob to prosze o info na drozdekd@interia.pl

pzdr

Gość Strażak Sam

Panowie! Już kiedyś pisałem, że zrobiłem to w swoim murańcu za 200 lub 300 złotych. Problem tkwi w tym, że gość który mi to robił w wa-wie narzekał, że na ileś tam murano to w każdym był inny procesor i gość za każdym razem musi kombinować z softem. Generalnie gość wymontował sprzęt i po 3 godzinach włożył przestrojony, mam parzyste i nieparzyste, ale jest jeden minus nie mam RDS, ale mi osobiście to nie przeszkadza. Pozdrawiam

Gość Dardroz

A w jakim modelu murano udalo sie przerobic radio ?

wiem ze we wczesniejszych modelach przed modernizacja jest to mozliwe ale w nowym jest problem. Napisz Strazak Sam jaki masz model i podaj namiary na tego goscia od radyjka

dzieki

• 4 tygodnie później...
Gość Strażak Sam

Jak widać chyba nikt tego nie robił? A czemu chcesz zamienić radio ?

[ Dodano: Wto 23 Cze, 2009 08:44 ]

Dardroz! I co z twoim radiem? udało ci się coś zrobić? :) Daj znać.

• 1 miesiąc temu...

Ja zbieram sprzet. tzn wzmak mam, system na przod mam, radio mam upatrzone jak sie uda dogadac z cena to tez bede mial. Pakuje radio tam gdzie sa klawisze sterowania lusterkami i napedem. Tzn tam mam zamiar je zamontowac. to fabryczne czy bose czy nie bose jest zalosne. Moja M6 miala bose i to gralo w nissanie to jakis zart. Poza tym wypadaloby miec wszystko w jednym. Audio, video, tv, i navi i dysk 320Gb.