Gość smyndrok Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Witam! Mial ktos kiedy podobny problem jak ja?? Otoz podczas jazdy, gdy choc minimalnie uchyle ktoras z bocznych szyb po paru sekundach wlaza mi spaliny do srodka. Nie moge sobie z tym dac rady, kat poprzedni wlasciciel wycial, wydech pouszczelnialem na laczeniach, kumin nowy od SRa zalozylem i dalej to samo :/ Jak mial ktos z Was taki problem i sobie z nim poradzil to chetenie przeczytam Wasze porady Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość żyzny Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 smyndrok, jeżeli taki objaw jest w czasie jazdy to szukałbym nieszczelności pomiędzy kolektorem wydechowym a silnikiem, generalnie gdzieś z przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość smyndrok Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Wszycho uszczelnilem od glowy, po kumin (uszczelki + plus pasta ) dla pewnosc zatkalem koniec szmata podczas pracy silnika ,zeby pewnosc miec ze nigdzie nie puszcza i dalej mi smierdzi spalinami w srodku koncza mi sie pomysly :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawek1956 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 moze tak mysle sprawdz odpowietrzenie miski ,przewod od pokrywy zaworow do filtra powietrza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość donn_primerra Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 a od czego masz końcowy tłumnik nie jest czasem inny tzw wylot nie idzie jakos inaczej jak w orginalnym... kiedys zakladalem komus tłumnik końcowy i była to jakas podróba czy cos w kazdym razie wylot był troszke inaczej niz w orginale... efekt byl taki jak u ciebie.. spaliny wpadaja w zawirowanie... i wracaja ci do środka... jezeli masz wszystko szczelne od glowy po kopniec to innej opcji nie widze... a jakiegos dziadoskiego spojlera nie masz zamontowanego???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość smyndrok Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Heh:) i po sprawie! Problemem była dziura w karoseri koło tłumika! Otwierając szybę w samochodzie darło mi spaliny do środka przez bagażnik (może siakies podciśnienie lub coś takiego) łatka, pasta na spawy i troche "Boll'a pod pistolet zalatwilo sprawe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.