Gość Qlass Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Mam micre z 1922 zgubiłem od niej wszystkie kluczyki:) Znalazłem fachowca, który dorabia klucze według stacyjki lub zamka. Stacyjka z mojej micry nie chciała się wymontować więc poszedłem do fachowca od kluczy z zamkiem od strony pasażera. W miejscu gdzie dorabiają klucze powiedzieli mi, że jeżeli dorobią klucz według zamka to może ona nie odpalić samochodu, ponieważ w stacyjce może być dodatkowa zapadka. Może ktoś dorabiał kiedyś klucze w ten sposób, albo może ktoś wie czy różni się stacyjka od zamka w drzwiach?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kolega Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 w tak starym aucie cyt: "Mam micre z 1922 " to chyba nie powinno być problemu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 może być zapadka typu że nie wyciągniesz /nie powinieneś/ wyciągnąć kluczyka ze stacyjki jak nowa nie zużyta jak w pozycji 2-3 ON ... tak mi się wydaje a zobacz na alledrogo są komplety kluczyków z zamkami jakoś strasznie nie drogie może koszta podobne ,... wiem ile kosztuje dorobienie wkładki do drzwi prymitywnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.