Gość jazzpeter Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Witam wszystkich, czy może mi ktoś powiedzieć gdzie mogę kupić mocowanie górne przedniego amortyzatora do micry k11 z 1997. Mechanik ocenił,że obydwa są już mocno zużyte i trzeba wymienić. Jaki jest koszt prawego i lewego mocowania? Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość serwis Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Np w InterCarsie, cena lekko ponad 100zł/szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 w kazdym sklepie beda... tylko na zamowienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neptune Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Ja w Primerce też mam mocne luzy na górnym mocowaniu, czego mechanik oczywiscie nie zauważył podczas mocowania amorków. Teraz sie okazało ze w kielichu mocowanie sie rusza a takiej poduszki nie moge dostać w sklepie. Jutro będe po szrotach jeździł bo zaproponowano mi serwis firmowy. Nie wiem jak jest w mikrach ale w p10 mam z tym problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.