seed Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Własnie stałem sie szczesliwym posiadaczem Patha 2005 2.5 dci w automacie. To moj pierwszy post tazke witam wszystkich szczególnie. brakuje mi jednej rzeczy - kratki dzielacej przestrzen bagazową od osobowej. na allegro nie ma, w sklepach internetowych rowniez. w serwisie chcą 1205 PLN. nie chce nabijac im portfela. moze ma ktos jakis cynk na taka kratkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Chciałbyś taką metalową jak mają samochody z homologacją ciężarową ? Przecież to jest niewygodne, bo przykręcane na stałe śrubami. Najlepiej zapytaj w jakimś sklepie motoryzacyjnym, np FeuVert o kratkę z materiału przyczepianą na zatrzaski. Widziałem takie rozwiązanie w paru autach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seed Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 na kratke z materialu nie ma zatrzaskow - jak sie zdazylem zorientowac - na suficie. dla mnie moze byc metalowa. chodzi mi aby pies nie przechodzil na przod auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Zamocuj na stałe z tyłu krótką smycz, i jak wrzucisz psa to go zapnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seed Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 no to chyba jedyny sposob. wolalbym jednak kratke. [ Dodano: Wto 12 Maj, 2009 00:12 ] ok. znalazlem cos takiego: http://moto.allegro.pl/item624933977_przeg...a_model_01.html mysle ze spelni zadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość długi Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Witam,spróbuj pod tym adresem: courtesyparts.com .Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.