Boro1989 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 (edytowane) wiem że odgrzewam konkretnego kotleta ale ciekawi mnie czy temat jak i cała wizja komputerka upadła czy może jednak po prostu jest to chwilowa półroczna przerwa?^^ Edytowane 15 Sierpnia 2011 przez Boro1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komprez Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 No więc troche zmieniła się koncepcja Mam drugi wóz teraz .. a w sunnym zaczołem troche inny bajer a mianowicie CARPC Jestem w trakcie montowania ekranu w deske rozdzielczą i komp poskładany już na ziemi czeka na wsadzenie Ale zaloże osobny temat tutaj w dziale , natomiast idea tego komputera nie upadła ... po prostu brak czasu ale to się zmieni jak się odrobie z remontem halupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 pochwal się, zajefajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komprez Opublikowano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 No dobra TO efekty prac nad softem : http://www.youtube.com/watch?v=dclKLMxAGN0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_S Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Rewelacja Napisz coś więcej o tym projekcie. Sam pisałeś soft? Jakie będą możliwości itd ? robi to naprawdę wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komprez Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 (edytowane) Soft jest nie mój .. lecz i tak się naprawcowałem przy zmianie i modyfikacjach. Jest to Centrafuse 3.5 i jest niestety płatny lecz jest bezpłatna alternatywa o nazwie RideRunner. Platforma na której to pracuje to : - Płyta głowna HP e-PC zasilanie 19V - Procesor P3 800mhz (docelowo 1ghz) - Pamięć 256mb (docelowo 512mb) - Dysk Hitachi 40Gb 2,5'' Ekran 8 cali z interfejsem dotykowym - podpięcie poprzesz VGA. Peryferia: - Wifi (USB) - Bluetooth (USB) - GPS (odbiornik Pentagrama podpięcie poprzez USB po modyfikacjach w środku odbiornika) - Kamera cofania - podpięcie poprzez kartę DVR na usb / mam też kamerke na usb - tuner DVB-T (USB) Całośc właśnie próbuje zabudować w deske rozdzielczą w Sunny , wywalając środkowy nawiew i wykorzystując dolną kieszeń na radio, radio poleciało na spód usuwając skrytkę. ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Komputer w sunnym działa i ma się dobrze zrobie foto dla ciekawskich a oto filmik : co do komputera z pierwszego postu ... z uwagi niestety na brak czasu dość długo czekacie na nowinki w sprawie komputera. Otóż prace zostały wznowione. Obecnie dopracowywuję komunikację komputerka z samochodem. Troszke inna koncepcja się wywiązała , będzie on podłączany bezpośrednio pod gniazdo diagnostyczne (jak narazie) w samochodzie. Zobaczymy jak parametrowo wyjdzie spalanie i inne dane. Komputerek ten będzie w pęlni funkcjonalnym interfejsem do Nissanów z roku 89-2000 czyli stare dobre OBD1 (gniazdo 14 pin) Teraz na bieżąco będe informować o pracach. Jak narazie komputer w wersji symualcyjnej tak więc fotkami sie nie podziele ale wersja testowa już jest zmontowana i jak oprogramuje podstawy to Wam pokaże foto Edytowane 31 Marca 2012 przez komprez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elDiabollo Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Hey, mogę zapytać jak postępy w pracy? Bo bardzo mie zaciekawiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieju Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Jak sytuacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Jak sytuacja ? Chyba będziesz miał ciężko aby coś się dowiedzieć. Mimo że ten user wchodzi na forum, to w tym temacie nie wypowiada się już ponad 4 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moltoviaxx Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Cant Wait for the show Dafont Showbox Adam4adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi