MichalS Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Czesc, Mam taki objaw: wlaczam nawiew - wszystko w normie. Wlaczam klime - w normie. Wylaczam klime - pojawia sie przykry zapach z nawiewu. Przy wylaczonej klimatyzacji. Mialem wymieniany filtr kabinowy, sama klimatyzacja byla dwukrotnie czyszczona w ASO. Szukalem na forum - wiekszosc sugestii dotyczyla filtra i/lub czyszczenia. Ale u mnie nie pomoglo. Maglibyscie cos poradzic ? Dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kargul Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 polecam środek Clima Doctor - u mnie pomogło (dostępne w większości motoryzacyjnych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość serwis Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Cudów nie ma, musisz dobrze wyczyścić - dobrymi środkami, bo co najmniej 2/3 środków do odgrzybiania to w efekcie parodia. Polecam np. Wurtha. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DawidNissan Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Kolego powiem Ci ze miałem podobny problem w P11 , mowiac szczerze pozbyłem sie go ! Pojechałem do goscia ktory prowadzi zakład klimatyzacji ! Odgrzybił mi klime i załozył nowy filtr kabinowy ! i mam problem zgłowy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.