Gość damian80 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 witam, oglądalem dziś almerke 1,5 z 2001r. Stan naprawdę bardzo dobry jak na ten rok, rdzy nie widać, wycieków też nie, silnik ładnie pracuje, ogólnie naprawde niezła. Jest tylko jeden feler. Mianowicie na cyfrowym wyświetlaczu, tam gdzie przebieg i zegarek jest coś nie tak. Wygląda to tak jakby był on uszkodzony i nie wyświetlał wszystkich kreseczek, tzn. np 9 to 3. Wszystkie kreseczki są czarne a jedna szara, stąd wyglada jak 3. Tak jest na całym wyświetlaczu ze wszystkimi cyframi, łącznie z godziną. (mam nadzieję że wiadomo o co chodzi) Kiedyś takie problemy byly z zegarkami elektronicznymi jak bateria była słaba ;-) I zastanawia mnie czy to jest poważna awaria, która wskazuje na "kręcenie" licznika czy coś innego. Auto jest w Anglii, a to link do niego almerka Reszta ok łącznie z książką serwisową i stemplami, pisanymi innymi długopisami i innym charakterem więc teoretycznie powinno być dobrze. Do tego samochód przeszedł niedawno badanie techniczne (5 dni temu), chyba zmieniany olej niedawno bo ładny kolorek i płyn chłodniczy też. Prawie jestem na tak ale licznik nie daje mi spokoju. Może ktos miał coś podobnego i wcale to nie znaczy o cofaniu? Co myślicie? Z góry dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teres Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=31455 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.