promyk Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Witam, Czy ktoś może bawił się w przeprogramowanie komputera, tak aby lusterka składały się same za każdym razem po zamknięciu auta? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 A to tak można? No i żeby się rozkładały przy uruchamianiu auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promyk Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Witam, W innych autach jest taka opcja (ja np w 407 tak miałem), w qq jest mały przycisk, więc to tylko kwestia elektroniki wydaje mi się to nie problem, jak mi będą alarm montowali zagadam, żeby spróbowali to zrobić w ASO (domykanie szyb będę miał, więc teoretycznie...), może się uda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarekA Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Nie ma możliwości zmiany sposobu składania lusterek tylko poprzez zmianę w sofcie kompa QQ. Na zachodzie w serwisach był oferowany moduł który to umozliwiał za coś ok 200 E (!!). Ale na ebay można kupic za 45E z przesyłka taki moduł , montaż ponoc 15 minut dla laika Dla zainteresowanych link : Składanie lusterek QQ W aukcji jest link do filmu na youtube jak to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promyk Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Witam, Masz to zamontowane w swoim QQ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarekA Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Witam,Masz to zamontowane w swoim QQ? Nie nie mam, czytałem tylko opisy osób które to montowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrit Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 domykanie szyb będę miał Jak działa sterowanie domykaniem szyb ? Czy to jest zależne od rodzaju alarmu ? Kto z Was ma tą funkcję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promyk Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Mi to zakładają dodatkowo razem z alarmem (pewnie jakiś moduł) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oldek Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Witam mam pytanko-czy mechanizm lusterek jakoś się smaruje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość luxbox Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Mam pytanko ile cie kosztował alarm z tym domykaniem szyb? jeśli to nie tajemnica oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi