baciarek Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Szukałem długo takiej lampy bo większość to angliki czyli mają zamienione te lampy wsteczny z przeciwmgielnym. Znalazłem europejską wersję ale sedan i teraz pytanie czy te lampy z sedana są takie same jak hatchbacku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Hmm Teoretycznie tak ale ręki nie dam sobie uciąć W manualu w plikach bt BODY & TRIM jest podział tylko na 5-door hatchback i Wagon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciarek Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Wizualnie wyglądają tak samo Ale nie daj że frańca ma jakieś inne mocowanie i będą jaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-qlka2 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Sprawdziłem w katalogu Nissana i lampy do wersji Sedan i Hatchback mają inne numery części więc raczej czymś się będą różnić. Różnic między wersją angielską a europejską chyba nie ma bo nic nie pisze takiego. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rysuchom Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Niestety kolego jest różnica,ponieważ prawal lampa od anglika ma czerwone światło cofania a to sprzeczne z naszym kodeksem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciarek Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 no to szukam dalej .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.