Gość piter2323 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 witam czy w maxi jest możliwości wyleczenia poduszki powietrznej aby moc przewozić dziecko z przodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Musisz rozłączyć kostkę, ale najpierw wyjmij bezpiecznik air-baga. Lepiej jednak odwrócić fotelik w stronę oparcia i wtedy nie musisz wyłączać poduszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piter2323 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Mała już jest za duża aby można by było odwrócić fotelik tyłem do kierunku jazdy hmmmm myślałem ze jest jakiś przełącznik który całkowicie wyłącza air bag a widzę ze maxi tego niema ...szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Maxi woziłem dwóch synów, ale zawsze w foteliku na tylnym siedzeniu. Jeśli jechałem sam fotelik był po przekątnej, duże zabawki, jedzenie i picie tylko na parkingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.