Gość czech10 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Komplet sprzęgła wymieniłem rok temu z powodu kończenia się(bierze u samej góry), okazało się że po wymianie na nowe problem ten sam który nie daje mi spokoju co przeoczyłem lub co może być przyczyną? Linka pełny luz. Kłopot w tym że przy ruszaniu trzeba dodać więcej gazu i przytrzymać pedał na końcu bo będzie szarpać. Co jest grane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Najpierw wykonaj regulacje: No z tym szarpaniem to bym stawiał na sprzęgło prawdopodobnie przypalone - więcej gazu i przytrzymujesz i to prawdopodobnie wykończy sprzęgło już niedługo na dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czech10 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Dzięki za odpowiedz-ale linka jest prawie lużna w komorze silnika,ramie uruchamiające widełki i łożysko wyciskowe nie cofnie się już dalej-tak że żadna regulacja nie pomaga. Coś jest wewnątrz sprzęgła lub brakuje jakiegoś dystansu. Poprzednie sprzęgło było dobre wizualnie przy wymianie. Wydaje się że nie obejdzie się bez rozkręcenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fago Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 sprawdz lape sprzegla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.