Gość orni007 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Witam W mojej primerce w10 2.0 D slx wskazówka temperatury nic nie wskazuje W czasie jazdy zdarzy się że przez kilka min pokazuje i potem znów nie. Wymieniłem czujnik ale nic to nie pomogło. Czy miał ktoś podobny problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość żyzny Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 orni007, Może to głupie pytanie ale je zadam: Wymieniłeś czujnik temperatury czy włącznik termiczy wentylatora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 orni007 może asz trafiony licznik,bynajmniej ja tak miałem ze wskazówka temp. ciogle była na dole nawet po wymianie czujnika itp,wymieniłem zegary bo przypadkiem trafiłem za grosze z obrotkiem.i po załozeniu okazało sie ze temperatura jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość orni007 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Wentylator sie włancza ok A wymieniłem czujnik ten co w bloku silnika jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość żyzny Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 No to skłaniałbym się w stonę licznika, może jakiś kabelek nie łączy :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.